collectie dames  

Damart is al 65 jaar! So what? Het is een leeftijd van zelfvertrouwen, wijsheid en vrijheid. Waar of niet? Damart bewijst het! Dus verwen jezelf met de nieuwe damescollectie. Een herfst-wintercollectie voor een vlotte vrouwelijke look, stijlvol en comfortabel.
Stijl plus klasse !
Pull kasjmier
stijl plus warmte
Donsjas Thermolactyl®
modern met color block
Accessoires
stijl plus zen
pyjama's
de sterren van elke dag
schoenen

Damart dameskleding: stijl en comfort gaan boven alles

Damart ontstond in het begin van de jaren zestig, toen kleding om het zacht uit te drukken ‘contrastrijk’ was. Het merk Damart heeft zich in de eerste plaats toegelegd op een gevoel van welzijn. Geef maar toe, je kent ongetwijfeld nog het liedje ‘Damart … Thermolactyl’. Deze passie voor vernieuwing blijft nog steeds onze motivatie.

Vandaag zijn wij fier dat wij nog steeds aan de top staan van het intelligente textiel. Dankzij onze deskundigheid bieden wij je kleding, ondergoed en vrouwelijke schoenen aan gemaakt van de beste materialen en aan de hand van de meest recente technieken.

Onze hoofdzorg is jouw silhouet mooi laten uitkomen en tegelijkertijd een optimaal comfort garanderen, ondanks eventuele fysieke geheimpjes van een lichaam in constante evolutie.

Thermisch comfort, loopcomfort en bescherming zijn de criteria die ons dagelijks bezighouden. Over elke snit, elke afwerking en elke stof is nagedacht om aan de meest veeleisende criteria te voldoen.

Een kledingstuk van Damart kiezen, is kiezen voor comfort zonder in te boeten aan stijl.Stijlvolle dameskleding

Damart staat voor veel verschillende kledingstijlen, van klassiek tot modern, het enthousiasme van een beginner gecombineerd met de knowhow van een expert. Jurken, broeken, tunieken, tuniques, schoenen alles moet je silhouet in de verf zetten, je een comfortabel gevoel geven EN je laten stralen met dat tikkeltje glans en vrolijkheid dat je uniek maakt.

Elk kledingstuk is tegelijk:

 • soepel en gestructureerd
 • niet te stijf, niet te strak
 • niet te los, niet te wijd
 • niet te sober, niet te kleurrijk


 • Een stijl voor iedereen en voor elk moment

  Sommigen voelen zich het best in klassieke en discrete kledij, anderen gaan in de eerste plaats voor originaliteit. Sommigen willen er overdag flamboyant uitzien en ‘s avonds meer casual. Sommigen houden van kleur in de zomer, maar verkiezen een sobere look in de winter. Wat je mooi vindt en waar je zin in hebt, hangt af van persoon tot persoon, van seizoen tot seizoen, van uur tot uur. Dat maakt dan ook deel uit van onze charme.

  De dameskleren van Damart zijn gemaakt om met je mee te leven. Ze dienen voor elk moment van je leven, ongeacht je gemoedstoestand of de omstandigheden. Casual of city, klassiek of trendy, onze collecties passen zich aan jouw wensen aan. Of je nu een outfit zoekt om te gaan werken, om te gaan wandelen, om uit te gaan of simpelweg te cocoonen, hier vind je wat je zoekt volgens je behoeften en noden van het moment.

  Blader door de volgende pagina’s en verwen jezelf: bovenkledij, ondergoed en schoenen voor dames.

   
  Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK