collectie dames  

Op de vraag : wat trek ik vandaag aan ? hebben wij het antwoord : tussenseizoen of zomer of hartje zomer... laat je verrassen door onze damescollectie, ze is kleurrijk, stijlvol én comfortabel, uiteraard ! Met Damart kies je bewust voor mode en vind je beslist de outfit die bij jou past, volledige tenues, van boven tot onder. En met de mooie dagen die eraan komen, zijn er ook tal van nieuwigheden. Kom mee op ontdekking !
Twinseteffect maar handiger
alle ensembles
Onder de tropische zon
badpakken
de pompon doet het
Accessoires
Magical blue
pyjama's
Voeten bekennen kleur
sandalen

Damart dameskleding : vooral een goed gevoel

Op het vlak van intelligent textiel staan wij nog steeds aan de top. We zijn trots op onze damescollectie : confectiekleding, onderkleding en schoenen in de beste materialen en geproduceerd met actuele toptechnologie.

Wat wij op de eerste plaats beogen, is jou een silhouet bezorgen dat mooi uitkomt en je tegelijkertijd een optimaal comfortgevoel geeft, wat ook je fysieke geheimpjes en hoe je lichaam ook evolueert.

Thermisch comfort, stapgemak, bescherming, allemaal criteria die ons dagelijks bezighouden. Over elke snit, elke afwerking en elke stof wordt nagedacht om aan al je eisen te voldoen.

Kiezen voor dameskleding van Damart is kiezen voor comfort zonder in te boeten aan stijl !

Dameskleding met stijl en vrouwelijke charme

Elk kledingstuk moet zowel soepel zijn als gestructureerd, moet perfect vallen zonder te strak te zitten en mag niet te sober noch te kleurrijk zijn... Bij Damart komt alle stijlfiguren aan bod, van de meest klassieke tot de meest moderne : jurken, broeken, blouses, tunieken, schoenen, allemaal moeten ze je figuur mooi doen uitkomen, je een optimale comfortbeleving bezorgen EN je wat extra glans geven met subtiele toetsen die je uniek maken. En wat stijladvies : bekijk zeker ook onze selectie « Only for you », onze must haves in limited edition… Vlug, er is niet genoeg voor iedereen !

Een stijl voor iedereen en elke gelegenheid

Sommige gaan voor klassiek en discreet, voor andere moet het dan weer vooral origineel zijn. Er zijn er die overdag flamboyant willen zijn maar ‘s avonds cocooning. Andere willen pittige kleuren in de zomer of houden het integendeel bij tedere natuurtinten. Ook goestjes en humeur variëren van persoon tot persoon, van seizoen tot seizoen, van uur tot uur. Dat is juist onze charme.

De dameskleding van Damart is gemaakt voor alle momenten in jouw leven, al je gemoedstoestanden, alle omstandigheden. Casual of city, klassiek of trendy, wat je ook maar wil. Zoek je een ensemble om te gaan werken, een outfit om te gaan wandelen, om uit te gaan of gewoon te cocoonen, hier vind je waar je naar op zoek bent en wat je hart verlangt.

Ga op ontdekking en verwen jezelf : bovenkledij, onderkleding en schoenen voor dames.

 
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK