Kom interactief
shoppen

En als je nu eens live kwam
shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

DONDERDAG 30 NOVEMBER 2023 OM 10:00

Omarm warm!  

Herbekijk de vorige uitzendingen

REPLAY VAN DONDERDAG 2 NOVEMBER 2023 OM 16:00

70 jaar, dat moeten we vieren!  

Daisy en Manon klinken op 70 jaar Damart. 70 jaar in het teken van comfort en stijl, innovatie en expertise... 70 jaar, samen met jou! Op het programma: de verjaardagscollecties voor het hele gezin, voor alle kleine en grote koukleumen. We tonen je twee collecties die stijl doen rijmen met comfort en je helemaal zullen doen smelten. Ontdek ook het succesverhaal van Thermolactyl, dat steeds blijft evolueren en nu uitpakt met vrolijke motieven voor de allerkleinsten. Bekijk deze feestelijke Live Shopping vol verrassingen en haal je voorraad Thermolactyl in huis aan –25% dankzij een kortingscode tijdens de uitzending!

REPLAY VAN DONDERDAG 19 OKTOBER OM 10:00

Samen, echt warm! 

Het wordt stilaan frisser… Daisy en Manon toveren de warmste outfits tevoorschijn om overdag de kou te trotseren en tonen knusse looks om ’s avonds gezellig te cocoonen. Pulls, cardigans, mutsen en sjaals in Thermolactyl… Laat de winter maar komen! Shop nu een selectie Thermolactyl aan -30% en geniet van andere leuke verrassingen! Samen, voor een volgende Live Shopping… Echt warm! 

REPLAY VAN DINSDAG 26 SEPTEMBER 2023 OM 10:00

Hallo herfst !

Het tussenseizoen... Daisy en Manon ruilen de zomerjurken in voor comfortabele herfstlooks. Warm? Koud? Net goed, dankzij het nieuwe gamma Evolutyl. En er is meteen een extra reden om te shoppen, want ook de laarsjes en mocassins zijn helemaal terug. Vind het perfecte paar (of twee, of drie...) dat bij al je outfits past.

REPLAY VAN DINSDAG 6 JUNI 2023 OM 15:00

Op naar de zon, ga je mee?

Daisy en Manon nemen je mee naar Nieuwpoort voor een voorsmaakje van de zomervakantie! Ontdek de Best of Summer: wandelen op de pier of in de stad, terrasjes doen, zonnen op het strand... We zijn helemaal klaar voor een perfecte zomer! Jij kan genieten zonder zorgen, wij doen de rest!