Live Shopping Damart BE
   

En als je nu eens live kwam shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

 

Live shopping van 29.11

 
 

Chic! Het plezier om je mooi te voelen

 
   

Herbekijk de vorige uitzendingen

     
 

Winterwandeling of avond bij het haardvuur? Het kan beide!

Daisy neemt je mee op wandeling en toont je een warme collectie om volop te genieten van de mooie winterdagen. We engageren ons voor het milieu en brengen daarom een gamma gemaakt van gerecycleerde vezels... Goed voor jou en nog beter voor onze planeet! Na de wandeling is het tijd om te cocoonen in een outfit die stijl en comfort biedt, om te genieten van een heerlijke avond bij het haardvuur. Een uitzending vol verrassingen om zeker aan te stippen in de agenda!

 

Lekker warm, zelfs buiten. Draag Thermolactyl®! Tips & tricks om de kou te trotseren!

Slim verwarmen, da’s Thermolactyl® dragen! Shop DE wintercollectie nu aan –30%. Daisy en Manon vertellen je alles over het 3 lagensysteem en tonen het gamma “Sensitive”, dat een vast onderdeel van je beautyroutine wordt voor een gehydrateerde huid. Wintertips waar je letterlijk én figuurlijk warm van krijgt!

 
     
 

Back to work! Prints en trendy snits, van boho-chic tot romantisch… Om heerlijk bij weg te dromen!

In stijl “back to work” met Daisy en Manon. Van outfits in vrolijke nazomerkleuren tot veelzijdige statement-items om nu te kopen en tot de winter door te dragen! En er is opnieuw een verrassing…

 

Cocktails, strand, vakantie...
Wat is er nieuw bij Damart?

Bijna zomer, tijd om je valies te vullen met trendy outfits uit de nieuwe collectie, vol lichte crêpe en fris Climatyl. Een zonnige Live Shopping om zeker aan te stippen in je agenda!