Onderkleding

Thermolactyl voor kinderen

Het ideale cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis! Te schattig, lekker warm, superzacht, efficiënt... wat wil je nog meer? En de prijs? € 19,99… Het T-shirt met lange mouwen in Thermolactyl is de perfecte verrassing voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Bovendien hoef je zelfs geen verpakking te voorzien, want wij schenken je een mooi opbergzakje in bijpassende stof. Haast je, het is een exclusieve limited edition!

19 u aangeboden artikelen
1
2
>
Onderkleding

Wie zei dat Damart er enkel is voor senioren ? Deze mooie collectie T-shirts met lange mouwen in Thermolactyl voor kinderen van 2 tot 10 jaar bewijst het tegendeel!

De T-shirts zijn grappig met hun leuk geïllustreerde tekstjes en houden je superhelden , eenhoorns en filosofen in spe lekker warm.Thermolactyl, de topper in innovatief textiel, ook voor de kleinsten

Thermolactyl is het eerste intelligente textiel uit de geschiedenis. Het werd al vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard. Tot op vandaag is het het meest verwarmende textiel op de markt. Het is efficiënter, zachter, fijner en lichter dan de beste kopieën en biedt zelfs een levenslange garantie.

De Thermolactyl-vezel past zich perfect aan het drukke leven van je spruit aan. Kinderen kunnen kritische consumenten zijn, maar ze zullen het comfort en de zachtheid van hun nieuwe Thermol gegarandeerd op prijs stellen. En ze prikken niet, da’s beloofd!Warm en echt te gek!

Tegelijk superperformant zijn EN trendy, het kan! “Te gek!” zal je kleine fashionista roepen als ze die schattige eenhoorn ziet op haar roze T-shirt.

Met zijn warmteniveau 3 is het thermische vermogen van dit T-shirt met lange mouwen voor kinderen van 2 tot 10 jaar perfect voor Belgische winters. Laagjes dragen wordt overbodig, zelfs als het vriest!6 thermische modellen voor kinderen in een exclusieve limited edition

Je las het goed, ze zijn er niet voor iedereen... Kies dus meteen je kleur, maat en de tekst die het beste past bij jouw hartendief. Is hij of zij eerder: een superheld? een eenhoorn? een dromer? happy? Eén ding staat vast, met zijn/haar nieuwe T-shirt met lange mouwen in Thermolactyl is je spruit helemaal ‘Ready for winter’!

En om er een perfecte verrassing van te maken, schenken wij je ook nog een mooi opbergzakje in bijpassende stof!

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK