Lingerie
59 u aangeboden artikelen
1
2
...
5
>
Lingerie

Hoe een BH te kiezen ?

De bh wordt gekozen volgens het gewenste effect. De beugelbeha biedt versterkte ondersteuning en een natuurlijke curve, met gevormde schelpen voor een ronde borst. De beugelbeha heeft een flexibele structuur en biedt een matige ondersteuning. Deze beha kan onzichtbaar zijn onder kleding.

De bh kan worden aangepast ter hoogte van de sluiting aan de achterkant en de bij de bandjes. Hij kan aan de voorkant worden geopend. De beha kleeft meestal aan het tweede nietje. BH-verlengingen kunnen worden gebruikt om de achterkant van de BH te verlengen. De banden moeten speciaal worden aangepast voor genereuze borsten, waardoor ze de borsten kunnen behouden. De bh kan van kant zijn, geborduurde tule, microfiber, katoen ... Damart biedt merken als Chantelle, Playtex en Triumph, een garantie voor kwaliteit en comfort.Hoe kies je je bh-maat?

De keuze van de bh-maat is gebaseerd op de metingen van de borst en buste. Het is belangrijk om regelmatig metingen te doen, omdat het volume van de borst verandert tussen de borstvoeding, de gewichtstoename en gewichtsverlies, de menopauze ...

De meting van de cup word gedaan met een meetlint ter hoogte van de borsten. Hiermee kan de diepte van de cup van A tot E worden bepaald. De buste wordt onder de borsten gemeten om het figuur te definiëren van 85 tot 115. Het is belangrijk om de juiste bh-maat te kiezen. Bij een te grote maat, kan de bh steun missen. Omgekeerd is een te kleine bh niet comfortabel doordat deze te strak zit.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK