Home>Onderkleding>Dames>T-shirts met korte mouwen
T-shirts met korte mouwen

T-shirts met korte mouwen voor dames

Tijdens de winter kiezen we als ondergoed vaak T-shirts. Ze worden op de huid gedragen en houden ons lekker warm, ongeacht de buitentemperatuur. De nieuwe T-shirts in katoen of Thermolactyl voor dames zullen je verleiden met hun accenten in kant en leuke kleuren. Ze zijn zo elegant dat we ze zelfs niet meer willen verstoppen onder onze trui of blouse!

14 artikelen
T-shirts met korte mouwen

Basic T-shirts met korte mouwen

T-shirts zijn echte basics voor wie buiten moet op vochtige en koude dagen en zijn onmisbaar in elke garderobe. Ze zijn wit, zwart of huidkleurig en de discretie zelve onder onze jurk, blouse of aansluitende pull.

Vaak willen we gewoon dat ze ons warm houden en onze lichaamstemperatuur regelen, kleuren en details verdwijnen naar de achtergrond. Verstoppen we ‘de koning van de zomer’ niet wat te snel onder onze winteroutfits!T-shirts met korte mouwen in Thermolactyl

Met hun kraag in kant en hun leuke kleuren, zullen ook de T-shirts in Thermolactyl zeker in de smaak vallen. Je zult ze niet meer alleen kiezen omdat je weet dat ze je lekker warm houden. Ook deze echte winterfavorieten kregen dit jaar een heel nieuwe look.T-shirts korte mouwen met kant of in kleur

Een hoekje kant dat tevoorschijn komt van onder een trui met V-hals of een mooie kleur voor onder een ietwat saaie cardigan? De T-shirts met korte mouwen van Damart hebben elk hun troeven om je vrouwelijkheid te doen stralen. Ze zijn altijd comfortabel en van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze om ter elegantst en stijlvol om je winteroutfit net dat ietsje meer te geven.