Home>Onderkleding>Dames>Nachthemden
Nachthemden

Nachthemden

Ontdek de nieuwe collectie nachthemden en nachtkleedjes van Damart. Ze zijn comfortabel, erg mooi en bevatten alle technische knowhow van Damart om je de ideale lichaamstemperatuur te garanderen voor een perfecte slaap. Kies ze in Thermolactyl of katoen. Je vindt ze voor elk seizoen.

30 artikelen
Nachthemden

‘s Nachts willen we vooral comfort, maar dat wil niet zeggen dat we er niet elegant kunnen uitzien. Vooral tijdens de herfst en de winter kunnen we ‘s avonds heerlijk cocoonen voor de tv in ons nachthemd.
In de nieuwe collectie vind je nachtkleedjes in nieuwe modellen en prints in verschillende materialen en lengtes om te beantwoorden aan je warmtebehoefte.Nachthemden in Thermolactyl

Voor koukleumen die het graag warm hebben en liever geen damespyjama aantrekken, zijn nachthemden in Thermolactyl ideaal. In de elegante modellen met knoopjes ben je zo opgewarmd. Zo geniet je in alle opzichten van een zachte nacht, zelfs in een kamer die niet verwarmd wordt.Nachtkleedjes in katoen

Heb je het snel te warm, zelfs in de winter? Kies dan liever nachtkleedjes en lange T-shirts in zuiver kamkatoen. Hun mooie kleuren en bloemenprints zorgen bovendien al voor een streepje lente.

Je hebt het al begrepen, met onze nachthemden ga je goeie winternachten tegemoet! Wil je ze graag vergelijken met onze damespyjama’s, neem dan een kijkje in de rubriek nachtkleding voor dames.