Home>Onderkleding>Dames>T-shirts zonder mouwen
T-shirts zonder mouwen

Hemdjes, tops en onderhemden voor dames

De mouwloze hemdjes en topjes van de nieuwe collectie doen je smelten met hun fijne of brede bandjes. Je vindt ze in Thermolactyl of katoen en ze verzekeren de optimale temperatuur voor je lichaam. Ontdek hun fijne kanten details en hun mooie prints.

23 artikelen
T-shirts zonder mouwen

Ben je op zoek naar een top zonder mouwen die zowel comfortabel als vrouwelijk is? Vrouwen hebben voor elk seizoen tops en tanktops zonder mouwen nodig om als onderkleding of bovenkleding te gebruiken. Damart heeft damesmodellen zonder mouwen die je binnenshuis kan gebruiken, als verfijnd ondergoed of als topje voor elke dag, voor een maximum aan comfort en elegantie.Welk model voor een top zonder mouwen?

Een top is aangepast aan elk lichaamstype, met brede of dunne bandjes, om zowel als boven- of onderkleding te dragen. Ze worden zowel aanspannend, als iets losser gedragen. Deze basistop is elastisch dankzij het gebruik van elastaan.

Een kanten, netstoffen of satijnen detail geeft een vrouwelijke touch aan een tijdloze top: aan de bandjes, aan de decolleté, of het nu in de afwerking zit of ergens anders. Met een afwerking aan de lingerie, trekken we de kaart van verfijnde sensualiteit. Je kan deze dagelijks aantrekken met een vestje of jasje. Damart heeft effen modellen en klassieke modellen in verschillende kleuren met moderne prints zoals strepen, bollen en bloemen.Welke stof voor een top zonder mouwen?

Damart ontwierp zachte en respectvolle kledij voor de huid. De stoffen zijn makkelijk te onderhouden en werden ontworpen om regelmatig te wassen. Door zijn resistentie kan je de kledij snel wassen en drogen.

Een tanktop kan van katoen zijn, een natuurlijke, ademende stof of van thermolactyl. Dit materiaal onder het embleem van Damart voorziet onmiddellijk een ideaal warmtegevoel tegen het slechte weer en de kou. Dit topje kan discreet gedragen worden als ondergoed of onder een trui of blouse, voor een warm gevoel.