Damart innovaties

Damart, pionier op het vlak van warmte, is al van bij de start in 1953, zich voortdurend aan het heruitvinden om steeds beter aan de noden van de klant te voldoen.

Innovatie zit in ons DNA, helemaal in dienst van je feel good.
Onze R&D ingenieurs ontwikkelen exclusieve, revolutionaire brands die zorgen voor meer warmte als het koud is, koelte als het heet is, bewegingsvrijheid, comfort en stijl, steeds om je het leven gemakkelijker te maken.

Het comfort om echt mezelf te zijn

Wat is PERFECT FIT juist ?
PERFECT FIT by Damart is een gamma broeken, jeans die je figuur in een oogwenk hertekenen en mooi aflijnen. Doe geen moeite voor je droomfiguur : trek gewoon een PERFECT FIT aan !

Hoe werkt het ?
Slimme materies met stretch die comfortabel zitten en bewegingsvrijheid geven, goed bestudeerde modellen die de lichaamsvormen hertekenen. Een technologie die zich aanpast aan elke lichaamsbouw.

Voor wie ?
Voor alle vrouwen die er goed willen uitzien en mikken op een mooi omlijnd figuur.

Body shape
innovation

voor jouw figuur

Wat is AMORTYL juist ?
Schoenen die gemaakt zijn op maat van jouw comfort en er ook stijlvol uitzien. AMORTYL is een unieke brand die de schokken opvangt en stappen aangenamer maakt.

Voor wie ?
Voor al wie het beste wil voor zijn voeten en het zalige gevoel van op wolken te lopen wil ervaren.

 

Hoe werkt het ?
Een discrete patch in de hiel, een loopzool met luchtkussen om de schokken en trillingen op te vangen, een steun voor de voetboog, een goed bestudeerde voetruimte, met zorg gekozen materies… de must-have voor een unieke comfortbeleving.

Anti-shocks
innovation

voor jouw stapgemak

Wat is CLIMATYL juist ?
Kledij, onderkleding, schoenen die comfortabel zijn en aangenaam om te dragen bij temperaturen die de hoogte in gaan of gewoon als je het warm hebt.
Climatyl is een exclusieve brand die zorgt voor een optimale vochtopname en afvoer ervan en die heel efficiënt werkt.

Hoe werkt het ?

Zachte, fijne, soepele en lichte materies die fris aanvoelen en snel drogen, modellen die zorgen voor een natuurlijke ventilatie… al het nodige om het hittegevoel en ongemakken door transpiratie te verminderen. 

 

Voor wie ?
Voor al wie een fris gevoel en een unieke comfortbeleving wil, in alle omstandigheden ;)

Freshness
innovation 

voor jouw feel good