Badpakken

Op zoek naar een kleurrijk en comfortabel zwempak? Kies je bikini in de juiste stof, het geschikte model en een passende kleur voor een silhouet dat heel slim je onvolkomenheden verdoezelt. In een of twee delen speelt je badpak tijdens de zomer de hoofdrol, om te zonnen in je tuin, te zwemmen op het strand of in het zwembad. Damart heeft de Perfect Fit by Damart® zwemkleding ontworpen met innovatieve stoffen die een mooiere omlijning van het figuur geven.

13 artikelen
Badpakken

Zwempakken uit één stuk voor een harmonieus silhouet

Dit badpak in een uiterst rekbaar materiaal van polyester of polyamide met tot 20% elasthaan volgt je vorm en heeft een corrigerende werking vergelijkbaar met een gaine. Het levert een afslankend effect voor een plattere buik. Dubbel gevoerd badpak om doorschijnen te vermijden. Soepele cups en een een elastische band zorgen voor lichte ondersteuning van de buste.

Hoe kies je de maat van uw zwempak?

Kies bij voorkeur je gebruikelijke maat. Een te groot zwempak biedt geen steun, omdat de bandjes neervallen en plooien vormen. Aan de andere kant zal een te klein badpak je silhouet niet goed doen uitkomen en uitstulpingen aan de elastiek veroorzaken. Raadpleeg de maattabel, met jouw borst- en tailleomvang.Het moderne tweedelige badpak met tankini en hoog slipje

Wil je meer bedekken dan met een tweedelig zwempak, dan is er de tankini met open rug. Dit praktische badpak combineer je met een slipje naar keuze of een short. Voor een trompe-l'oeil effect is een hoog slipje perfect. Het lichte en luchtige materiaal is snel droog en biedt maximaal comfort. Draag de tankini met een pareo of kaftan in soepele, lichte zijde voor een strandwandeling.