Home>Schoenen>Dames>Sandalen
Sandalen
16 u aangeboden artikelen
1
2
>
Sandalen

De sleehak sandalen, voor een op maat gemaakte loophak

De sleehak sandalen zijn zeer moderne, tijdloze schoenen die we direct herkennen aan hun touw zool. Een essentieel model voor de zomer, echte klassiekers.

De sleehak sandalen hebben als voordeel dat ze een grote stabiliteit en echt comfort bieden voor de rug met een hak van 2 tot 4 cm. Ze kunnen van gladleer, gevlochten of geperforeerd zijn, met fantasiedetails zoals steentjes of een reptielen effect.

Welke kleur voor zomer sandalen ?

Alle kleurtinten zijn toegestaan bij de zomerschoenen van blauw, geel, koraal, rood, beige, bruin, platina, goud, zilver, marine, brons of taupe... Het kan allemaal. De veelkleurige sandalen passen perfect bij een monochrome outfit.Open sandalen voor de zomer

In de zomer dragen we graag schoenen die gemakkelijk aan te trekken en comfortabel zijn. De open sandalen laten de voet ademen, terwijl ze zorgen voor een goede ondersteuning, met meerdere banden, verstrengeld en gekruist.

De schoenen kunnen heel gemakkelijk worden aangetrokken, zoals de Piedical®-muiltjes of sandalen, met een zool die een voetondersteuning en een anatomisch profiel garandeert, om de vorm van de voet te respecteren. Ze kunnen worden uitgerust met een zelfsluitende banden voor een volledige opening aan de enkel en teen van de voet.

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK