Kom interactief
shoppen

En als je nu eens live kwam
shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

DINSDAG 26 SEPTEMBER 2023 OM 14:00

Hallo herfst ! 

Herbekijk de vorige uitzendingen

REPLAY VAN DONDERDAG 7 SEPTEMBER 2023 OM 17:00

Back to work!

Back to work, ook voor Daisy en Manon, met tips & tricks om de werkdag goed te starten. Eerst en vooral goed uitslapen in zachte en comfortabele nachtmode, de hond uitlaten of thuis ontspannen met trendy loungewear. Vervolgens tonen we de nieuwste looks om mooi uitgedost op kantoor verschijnen... Complimenten van de collega’s verzekerd! Wees er zeker bij voor de volgende Live Shopping!

REPLAY VAN DINSDAG 6 JUNI 2023 OM 15:00

Geniet van de perfecte vakantie!

Daisy en Manon nemen je mee naar Nieuwpoort voor een voorsmaakje van de zomervakantie! Ontdek de Best of Summer: wandelen op de pier of in de stad, terrasjes doen, zonnen op het strand... We zijn helemaal klaar voor een perfecte zomer! Jij kan genieten zonder zorgen, wij doen de rest!

REPLAY VAN DINSDAG 9 MEI 2023 OM 10:00

Op naar de zon, ga je mee?

Daisy en Manon maken zich klaar voor de zomer en tonen je enkele prachtige looks! Ga mee naar de Griekse eilanden en duik in de wereld van Climatyl, ultra-vrouwelijk met blauw en wit, fris en lekker luchtig, bye bye airco! Katoen, linnen… Onze presentatrices tonen welke zomertoppers je beslist in huis moet halen voor het vakantieseizoen begint. Geniet ook van onze speciale actie en krijg bij aankoop van twee T-shirts het derde gratis*!