Live Shopping Damart BE
   

En als je nu eens live kwam shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

 

Live Shopping van 17.01

 
 

Modeklassiekers die ons doen verlangen naar de lente!

 
   

Herbekijk de vorige uitzendingen

     
 

Zet het nieuwe jaar goed in! Bekijk onze Live Shopping: gezellig cocoonen

Gelukkig nieuwjaar! Om 2023 goed te starten, zeggen we ja tegen zachte stoffen en comfy snits in frisse kleuren, verrijkt met warm Thermolactyl… We zetten volop in op vrouwelijke feelgood! Hoe ziet ontspanning er bij jou uit?

 

Onze geschenktips voor onder de kerstboom!

De feesten naderen, deel de feestvreugde met al je geliefden. Op zoek naar het ultieme geschenk? Een fluitje van een cent: Daisy en Manon zetten alle geschenktips op een rijtje, jij hoeft enkel het beste plekje uit te zoeken onder de kerstboom. Familie, vrienden, jong en oud... Er is voor elk wat wils! Kijk live en kom alles te weten!

 
     
 

Chic! Het plezier om je mooi te voelen

Manon en Daisy tonen je de chicste outfits om in te feesten! Wat een plezier om je op te maken en mooi te voelen met eindejaar. Glitter, fluweel, satijn... Ga voor een look vol pit om volop in te stralen. Kies snel je favoriete outfit en ontdek allerlei verrassingen tijdens deze Live Shopping!

 

Winterwandeling of avond bij het haardvuur? Het kan beide!

Daisy neemt je mee op wandeling en toont je een warme collectie om volop te genieten van de mooie winterdagen. We engageren ons voor het milieu en brengen daarom een gamma gemaakt van gerecycleerde vezels... Goed voor jou en nog beter voor onze planeet! Na de wandeling is het tijd om te cocoonen in een outfit die stijl en comfort biedt, om te genieten van een heerlijke avond bij het haardvuur. Een uitzending vol verrassingen om zeker aan te stippen in de agenda!