Live Shopping Damart BE
   

En als je nu eens live kwam shoppen bij Damart?

Ben je klaar voor een nieuwe shopervaring? Bekijk onze uitzendingen live of via de replay op Youtube of damart.be. Ontdek de new arrivals en laat ze meteen in je mandje glijden. Een vraag voor ons? Stel ze tijdens de Live Shopping. Veel shopplezier!

 

Volgende Live Shopping op 06.06

 
 

Geniet van de perfecte vakantie!

 
   

Herbekijk de vorige uitzendingen

     
 

Op naar de zon, ga je mee?

Daisy en Manon maken zich klaar voor de zomer en tonen je enkele prachtige looks! Ga mee naar de Griekse eilanden en duik in de wereld van Climatyl, ultra-vrouwelijk met blauw en wit, fris en lekker luchtig, bye bye airco! Katoen, linnen… Onze presentatrices tonen welke zomertoppers je beslist in huis moet halen voor het vakantieseizoen begint. Geniet ook van onze speciale actie en krijg bij aankoop van twee T-shirts het derde gratis*! 

 

Flower power!

Vertrek naar verre oorden met Daisy’s tropical outfits. Volgende bestemming: pure klasse en vrouwelijkheid! Of reis vandaag nog naar de golden sixties met de poëtische liberty-dressing van Manon. Bekijk de Live Shopping en laat trendy bloemenprints je outfits inspireren. Leve de lente!

 
     
 

Voel jij ook de lentekriebels? Trek eropuit!

Daisy en Manon tonen hun favoriete outfits om de komst van de lente te vieren! Genieten van de natuur en de eerste zon? Ontdek alle ingrediënten om het nieuwe seizoen succesvol te starten. Aangename snits, lichte stoffen, prachtige bloemenprints en frisse lentekleuren… Tijd om de winter vaarwel te zeggen en de warmere dagen te omarmen! Bekijk de video en shop een dressing vol zon en vitamine C!

 

Een nieuwe stijl verovert de stad!

Daisy en Manon tonen outfits waarin je ongedwongen klasse uitstraalt. Benieuwd hoe dat kan? Met de nieuwe casual collectie zit je altijd goed, zowel thuis als onderweg! Ontdek ook een ruim gamma schoenen en ervaar comfort van top tot teen. Parka’s, trendy sportswear, sneakers... Shop je favoriete item nu met 20% korting en zeg ja tegen comfort!