Home>Onderkleding>Dames>Onderkleding : Dames>T-shirt lange mouwen glanseffect Thermolactyl Bioactif®
T-shirt lange mouwen glanseffect Thermolactyl Bioactif®
Zoom
Andere foto's bekijken
T-shirt lange mouwen glanseffect Thermolactyl Bioactif®
thermolactyl.png thermolactyl-degre_03-nl.png
29,99 €
Kleur :
Maat :
Aantal :
+
-
fp-ajout-panier.png In winkelmandje plaatsen
004.gif044.gif
Omschrijving
Thermolactyl Bioactif® zacht en fijn
(Wit : 67% Thermolactyl® acryl, 25% polyester, 8% andere vezels / Kleuren : 85% Thermolactyl® acryl, 15% andere vezels). Warme, superzachte stof, voelt aan als een tweede huid, past zich aan aan uw inspanningsniveau zodat u het nooit te koud of te warm heeft. Laat de huid ademen en droogt snel. Donzige binnenzijde.

WEB ONLY Ref. 74044 : Terracotta
Warm én stijlvol gekleed gaan, dat kan ! Dit T-shirt volgt de laatste modetrends. Het werd verfraaid met een rekbaar biesje aan de hals en met delicate glansdraad. Het maakt deel uit van het gamma Thermolactyl®. Het tricot is licht en fijn, maar bevat miljoenen isolerende luchtbelletjes. Zo zorgt het voor een aangenaam warmtegevoel waarbij de huid kan ademen. De binnenzijde is lichtjes geruwd voor extra zachtheid en warmte. Ontdek zelf de weldaad van ons gamma Bioactif. De intelligente stoffen uit deze collectie interageren met het lichaam. Ze werken thermoregulerend en passen zich aan aan uw inspanningsniveau !

- Niveau 3 : comfortabele warmte.
- Lange mouwen, ronde hals.
- Lengte 68 cm.
- 85% Thermolactyl® acryl, 15% andere vezels
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK