Eerste bezoek ? Laat u leiden...
Hoe kan ik mijn artikelen vinden ?
Weet u precies wat u zoekt ? Wenst u de collecties door te lopen volgens uw humeur ? U kan uw artikelen op 4 manieren vinden !
1) Via directe bestelling
Stap A
Heeft u uw Damart catalogi voor u liggen ? Bestel gemakkelijk de artikelen die u bevallen per catalogusreferentie. Klik op directe bestelling. A.
Stap B
Bovenaan rechts van uw mandjeB,vermeld de referentie van het eerste artikel, de maat en het gewenste aantal en voeg het rechtstreeks toe aan uw mandje. Doe deze verrichting opnieuw voor elk gekozen artikel. Da's makkelijk en snel.
2) Via de rubrieken in de horizontale balk bovenaan
Stap A
Vanaf de 6 rubrieken op de horizontale balk bovenaan, heeft u toegang tot de grote productfamilies van DAMART, alsook tot de aangeboden koopjesA.
Stap B
Klik op de rubriek die u interesseert (bijvoorbeeld "Prêt-à-porter"), en daarna op de gezochte soort artikelen (bijvoorbeeld "Jurken"). U kunt dan uw selectie van de producten bekijkenB.
3) Met zoekmachine
Stap A
Stap B
De zoekmotorAis een handige oplossing om rechtstreeks een selectie van artikelen te bekomenBdie aan uw verwachtingen beantwoorden (bijvoorbeeld : pulls of jurken of sandalen).
Stap A
Stap B
Dankzij de menu's op het linkerdeelAkunt u de thematische collecties van DAMART ontdekken :
  • kledij verwerkt met textiel innovaties Damart (Thermolactyl, Climatyl, kleding, Océalis, andere...)B;
  • exclusieve collecties in het teken van de mode en het welzijn.
Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK