Home>Levenslange Tevredenheidsgaranties
LA GARANTIE SATISFACTION A VIE
Exclusief !

Damart biedt mij gratis de meest complete garantie op alle artikelen van de catalogus :
DE "LEVENSLANGE TEVREDENHEIDSGARANTIE"
OMRUILING OF TERUGBETALING
ZONDER TIJDSLIMIET


U kan het volste vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze artikelen die allemaal ontworpen zijn om u een maximum aan comfort te bezorgen. Damart garandeert het u.
 
Om van de garantie te genieten stellen we u 2 mogelijkheden voor :
 
Stuur het of de artikelen terug samen met het aankoopbewijs naar DAMART, B-7711 DOTTENIJS (voor België en Luxemburg) met de vermelding of u een omruiling of een terugbetaling wenst. Om u nog beter te kunnen bedienen, gelieve eventueel de reden van de terugzending te vermelden op de keerzijde van het kasticket (bij aankoop in een winkel) of de leveringsbon. Gaat het om een speciaal verkoopsaanbod per set of een gratis artikel, vergeet dan niet alle producten terug te sturen. De omruiling van een identiek artikel (andere maat, andere kleur) gebeurt zonder extra kosten. Gaat het om een vergissing van onze kant, dan krijgt u de kosten van de terugzending terugbetaald.
   
Ga naar één van onze winkels met het of de artikel(en) samen met het
aankoopbewijs : volgens uw wens wordt het artikel rechtstreeks in de winkel
omgeruild of terugbetaald.
   

De garantie wordt niet toegepast in geval van klaarblijkelijk verkeerd gebruik (gaten, niet-naleving van de gebruiksaanwijzingen) en geretoucheerde artikelen. U geniet eveneens van de wettelijke garantie betreffende de gevolgen van gebreken of verborgen fouten die één van de bestelde artikelen.
Voor elke klacht of inlichting, kan u terecht bij DAMART, DOTTENIJS of op het Nr. 056 48 30 43.

De algemene verkoopsvoorwaarden zijn geldig voor al onze catalogi tot 15/06/2018.

 

Damart gebruikt cookies om uw bezoek aan onze site te optimaliseren. Door uw bezoek verder te zetten, aanvaardt u het gebruik van de cookies op onze website damart.be   OK