Home>Dames>DAMART SPORT>DAMART SPORT
DAMART SPORT

Zin om in de winter of op grote hoogte te sporten? Dan is het belangrijk om te kiezen voor weerbestendige kleding gemaakt van ademend textiel dat je veel bewegingsvrijheid geeft. Damart creëerde het Damartsport-assortiment voor beginnende sporters die zich comfortabel in hun kleding willen voelen. Er zijn panty’s en T-shirts voor het hele gezin verkrijgbaar in Thermolactyl® graad 4 voor ideale warmte in verschillende kleuren, maat 4 jaar tot 14 jaar en S tot 3 XL, voor elke lichaamsbouw.

37 artikelen
DAMART SPORT

Sport in alle seizoenen met Damartsport

Damart sportkleding is gemaakt van het innovatieve materiaal Thermolactyl® polyester. Deze thermische isolatie biedt een uitstekende bescherming tegen de koude. Met zijn zachte gevoel is het gemakkelijk machine wasbaar. Het drogen van de outfit gaat snel. Met een goede grip is de stof rekbaar, dun, lichtgewicht en flexibel, wat bewegingen niet belemmert en daarom de sportprestaties niet vermindert.

Met een hoog ademend vermogen helpt Thermolactyl® het lichaamsvocht af te voeren. Met antibacteriële behandeling zorgt het voor hygiëne tijdens al uw trainingen.



Welke Damartsport-outfit moet ik kiezen voor een sportieve activiteit?

Voor buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, nordic walking of hardlopen, wordt aanbevolen om te kiezen voor een lange panty die het been bedekt en een T-shirt met lange mouwen. Deze laatste kan een kraag met ritssluiting of een ronde hals hebben. Voor het beoefenen van een duursport tijdens het winterseizoen, is het aangeraden geen tanktop of T-shirt met korte mouwen te dragen. Het is noodzakelijk om jezelf te bedekken met lichte sportkleding, met ademende delen om de lichaamstemperatuur te reguleren en comfortabel te blijven.