Home>Onderkleding>Kinderen>Onderkleding Kinderen
Onderkleding Kinderen

Klaagt uw kind over de winterkou, met katoenen t-shirts en spijkerbroeken ? Om kinderen en volwassenen de hele winter warm te houden, is Thermolactyl-ondergoed een effectieve thermische isolatie tegen de kou en vochtigheid.

30 artikelen
Onderkleding Kinderen

Voor het bovenlichaam wordt een T-shirt met lange mouwen of korte mouwen op de huid gedragen, met een zacht aanvoelende binnenkant. De benen kunnen worden beschermd door een panty onder jeans of broek. Damart biedt ondergoed van 4 tot en met 14 jaar en een reeks sportkleding.



Het Thermolactyl T-shirt voor kinderen

In de winter is het raadzaam om te kiezen voor meerdere lagen van kleding, om de hitte te houden. De lucht tussen de kledinglagen warmt zich op en zorgt voor het behoud van de temperatuur. Thermolactyl is een materiaal voor ouders die comfort voor jong en oud zoeken. Deze tissue biedt verschillende warmtegraden van 1 tot 5. Klasse 1 tot 2 wordt aanbevolen in het tussenseizoen, terwijl graden 3 tot 5 in de winter worden aanbevolen, vooral onder bijvoorbeeld een skipak, voor meer warmte.

Het T-shirt heeft een tweede skin-effect. Thermolactyl is een ademend materiaal dat snel droogt. De zachte aanraking van de stof spreekt kinderen aan, of ze het nou snel koud hebben of niet.



De Thermolactyl panty om het onderlichaam te verwarmen

De spijkerbroek, het favoriete kledingstuk van jonge kinderen. Alleen staat deze niet bekend om zijn isolerende eigenschappen tegen de kou maar vooral om zijn tijdloosheid en zijn bestandheid tegen het dagelijks leven. De Thermolactyl-maillot wordt dicht tegen het lichaam gedragen en blijft zeer discreet. Voor de winteravonden kan hij onder pyjama's glippen. Met platte naden en een zachte elastische taille is de maillot zeer comfortabel en word snel vergeten.